מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
טבעת

Geometry of Fiction

Geometry of Fiction טבעת

טבעת גיאומטריה של בדיון היא קולקציית תכשיטי כסף הכוללת שלוש טבעות. הצורות נוצרו בהשראת האדריכלות של בית המרחץ ההיסטורי גולשן ביזד שבאיראן. נעשה שימוש בשיטה ניסיונית: צורות בסיסיות כגון קוביות וגלילים שולבו בתוכנת תלת-ממד עם הגיאומטריה ההפוכה של בית המרחץ, מה שהניב למעלה מ-250 צורות חדשות. לאחר מכן נבחרו מספר צורות לטבעות. החלקים עוצבו דיגיטלית, הודפסו בשרף ויצוקים בכסף. את שלוש הטבעות ניתן לענוד כסט, בזוגות או בנפרד.

שם הפרוייקט : Geometry of Fiction, שם המעצבים : Nazanin Saranjampour, שם הלקוח : Nazanin Saranjampour.

Geometry of Fiction טבעת

זהו עיצוב מוצלח שזכה בפרס עיצוב בתחרות עיצוב תכשיטים. בהחלט כדאי לכם לצפות בתיק העבודות של המעצבים הזוכים בפרסים, כדי לגלות עוד יצירות רבות של עיצוב תכשיטים חדשניות, מקוריות ויצירתיות.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצוב היום

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.

קדם את העיצוב שלך