מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ממשק רישום משכנתאות

SBOF Mortgage

SBOF Mortgage ממשק רישום משכנתאות

ממשק רישום משכנתאות SBOF Mortgage הוא ממשק אינטרנטי לרישום אלקטרוני של משכנתאות ולהסרת שעבודים על נכסי נדל"ן. המערכת מאפשרת לעובדי בנק וללקוחות להגיש בקשות לרישום ממשלתי מרחוק ולעקוב אחר הסטטוס שלהן. כל עובד מקבל חתימה אלקטרונית וחשבון אישי, ומשימות מוקצות אוטומטית לפי סטטוס ועדיפות. נתוני הבקשות נלקחים ממערכות ההלוואות של הבנק, כך שהטפסים מתמלאים באופן אוטומטי, ובקשות חוזרות אורכות דקות ספורות בלבד. פריסת הממשק מתאימה את עצמה למסכי מחשב שולחני, טאבלט וסמארטפון.

שם הפרוייקט : SBOF Mortgage, שם המעצבים : Liubov Maximenkova, שם הלקוח : Sber.

SBOF Mortgage ממשק רישום משכנתאות

זעיר עיצוב טוב זה הוא זוכה בפרס עיצוב בתחרות לעיצוב ממשקים, אינטראקציה וחוויית משתמש. בהחלט כדאי לכם לצפות בתיק העבודות של המעצבים הזוכים בפרסים, כדי לגלות עבודות רבות נוספות בתחום עיצוב ממשקים, אינטראקציה וחוויית משתמש, שהן חדשניות, מקוריות ויצירתיות.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצוב היום

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.

קדם את העיצוב שלך