מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מפיץ ריח

No48

No48 מפיץ ריח

מפיץ ריח סטודיו אומקרה הגדיר צורה המעוררת ענבר מלוטש או חלוק נחל שנמצא על שפת הים, ובכך נשבר עם הדימוי המסורתי של ענבר. הצורה תוכננה כדי לעורר מוצק ונוזל, יבשה וים. הזהות מאופיינת במספר 48, כיתוב שבו הריבוע הגברי 4 וה-8 הנשי המעוגל משלימים זה את זה. הטיפול הטיפוגרפי נותן רושם של קלילות נינוחה, בעוד שההטבעה החמה בצבע זהב, בגוון זהה לבושם, מקשרת מיכל ותוכן. משחק עדין של הפכים ודואליות.

שם הפרוייקט : No48, שם המעצבים : Tatiana & Nicolas Boon, שם הלקוח : Omecara.

No48 מפיץ ריח

העיצוב המדהים הזה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדת עיצוב של היום

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.

קדם את העיצוב שלך