מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קשיות שתייה מזכוכית

Design Drinking

Design Drinking קשיות שתייה מזכוכית

קשיות שתייה מזכוכית Design Drinking הוא סט של חמש קשיות זכוכית לשימוש חוזר, שנוצרו כחלופה לקשיות פלסטיק חד-פעמיות. כל קשית חרוטה בנפרד בעיטור הקשור לעיר אחרת, המזכיר את הסגנון הדקורטיבי של ראשית המאה התשע-עשרה. מידות הקשיות הן 200 על 7 מילימטרים, והן עשויות מזכוכית Schott באיכות גבוהה, המיוצרת ביד במפעל זכוכית מסורתי במינכן. הסט ארוז בקרטון אקולוגי עשוי דשא עם תוספת פנימית מותאמת ומברשת ניקוי מסיבי כותנה. כל קשית ניתנת לשטיפה ולשימוש חוזר עד 1042 פעמים במדיח כלים.

שם הפרוייקט : Design Drinking, שם המעצבים : chilli mind, שם הלקוח : chilli mind.

Design Drinking קשיות שתייה מזכוכית

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב במוצרים בר קיימא, פרויקטים ותחרות עיצוב ירוק. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עוד מוצרים חדשים, חדשניים, מקוריים ויצירתיים, פרויקטים ועבודות עיצוב ירוקות.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

צוות עיצוב של היום

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.

קדם את העיצוב שלך