מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
חומר אינטראקטיבי

Venous

Venous חומר אינטראקטיבי

חומר אינטראקטיבי Venous Materials הוא חומר אינטראקטיבי רך המציג דפוסים דינמיים בתגובה למגע. העיצוב שואב השראה ממבני ורידים המצויים בצמחים, בעלים ובגוף האדם. נוזל נע דרך תעלות פנימיות כאשר מופעל לחץ או עיוות, ויוצר שינויים נראים לעין בצבע ובדפוס. כל יריעה פועלת הן כחיישן והן כתצוגה של מידע מוחשי. החומר עשוי מסיליקון PDMS ודיו ecoline, תוך שימוש בחריטת לייזר ובתהליכי מעבדה ידניים. אבות הטיפוס נעים בגודלם מ-5 על 5 סנטימטרים ועד 15 על 15 סנטימטרים.

שם הפרוייקט : Venous, שם המעצבים : Hila Mor, שם הלקוח : Tangible Media Group, MIT Media Lab.

Venous חומר אינטראקטיבי

זהו עיצוב מרשים שזכה בפרס העיצוב הכסף בתחרות העיצוב לרעיונות ולעיצוב קונספטואלי. בהחלט כדאי לצפות בתיק העיצוב של המעצבים זוכי פרס הכסף, שם תוכלו לגלות רעיונות חדשים, חדשניים, מקוריים ויצירתיים רבים נוספים, לצד עבודות עיצוב קונספטואליות.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

ראיון עיצובי של היום

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.

קדם את העיצוב שלך