מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים למגורים

Live in Letters

עיצוב פנים למגורים לגור באותיות הוא פרויקט עיצוב פנים למגורים בעיר קאושיונג, טייוואן. הבית, בשטח של 146.6 מטרים רבועים, נוצר עבור לקוח עם צרכי אחסון ספרים גדולים והעדפה למרחב מבוסס שחור. קיר ספרים שחור וגדול נבנה ממסגרות ברזל ופלדה, בשילוב שכבות של פורניר בגימור עץ ומדפי עץ. קיר הצד בכניסה מסוים בטיח פרסקו איטלקי המיושם במשיכות מכחול אקראיות. ספה בצורה בלתי סימטרית, קיר טלוויזיה אמורפי, שולחן אוכל ארוך במיוחד לשמונה סועדים וחדר הלבשה שלם מעצבים את הפריסה הכללית.

שם הפרוייקט : Live in Letters, שם המעצבים : Chia-Ling Sun and Hsuan-Jung Pan, שם הלקוח : ADC space design.

Live in Letters עיצוב פנים למגורים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.