מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים למסעדה, עיצוב פנים לבר

La Goccia

עיצוב פנים למסעדה, עיצוב פנים לבר לה גוצ'ה הוא עיצוב פנים למסעדה ובר הפרוסים על שתי קומות. הקומה הראשונה מוקדשת לאוכל איטלקי, בעוד שהקומה השנייה מאכלסת את הבר. תקרת הביניים בין שתי הקומות נחצבה ליצירת פאטיו, ומתקן היין שמאחורי הבר הוארך כלפי מעלה ליצירת מגדל יין בגובה שבעה מטרים. פתח גדול בחזית הופך את מגדל היין לגלוי מהרחוב. פלדת אל-חלד ממורקת כמראה מרחיבה את הגובה המוגבל של הקומה השנייה, ומשטחי הפליז מתקבלים על ידי ציפוי נחושת על פלדת אל-חלד. מקורות האור מוסתרים כדי למנוע סנוור.

שם הפרוייקט : La Goccia, שם המעצבים : Hong Wang, שם הלקוח : MCMD.

La Goccia עיצוב פנים למסעדה, עיצוב פנים לבר

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.