מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
צדקה

Central Rat Race

צדקה הפרויקט היה מרוץ צדקה שעשה שימוש ברחובות, גשרים להולכי רגל ומעברים של מבנים מסחריים, וכלל מסע שליחויות בן 8 קטעים כדי לסמל את מרוץ העכברים של עובדי הצווארון הלבן בעיר. המרוץ תוכנן כשחזור בקנה מידה קטן של סולם הקריירה הארגוני, מבוגר אקדמי ועד למנהל בכיר. מסע השליחויות שיקף את התלאות והמכשולים של הסביבה הארגונית המסחררת. גימיק נוסף היה שני משחקי כושר בקנה מידה גדול בצורת גלגל ריצה של עכבר ומלכודת עכברים שהוצבו בלב מרכז העסקים, כדי שהציבור יוכל לחוות מה זה להיות עכבר.

שם הפרוייקט : Central Rat Race, שם המעצבים : Oval Design Limited, שם הלקוח : Central Rat Race.

Central Rat Race צדקה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.