מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
צמיד

Pencil Collection

צמיד העיצוב הוא שילוב של אסתטיקה, מקוריות, יצירתיות ופלסטיות ביצירה אחת. קוסטיס אוהב להדגיש את היסוד הפיסולי בכל אובייקט, על ידי לקיחת הרגיל והעלאתו אל תחום יוצא הדופן. הוא מוקסם מהאתגר של הפיכת פריט יומיומי פשוט ליצירת אמנות. הצמיד הזה מבליט את יופיו של עיפרון, אשר כאובייקט עשוי להיראות צנוע, אך למעשה הוא עצם המדיום של יצירתיותו של קוסטיס: בעזרת העיפרון שלו הוא יוצר את רישומיו. הצמיד מחליק דרך היד ומתגלגל סביב פרק כף היד בנוחות רבה.

שם הפרוייקט : Pencil Collection, שם המעצבים : Konstantinos Chamamtzis, שם הלקוח : Pencil Bracelet by Costis.

Pencil Collection צמיד

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.