מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת חומר סיכה

Tree in a Bottle

אריזת חומר סיכה הצוות החדשני של המותג משתמש באריזה ניתנת לפירוק ביולוגי מלא, המבטיחה שכל חבית תתפרק באופן טבעי ותשתלב בסביבה. תווית נייר הזרעים, שיכולה להצמיח חיים חדשים לאחר השימוש, מדגימה את מחויבותו של מק ברנד לשיטות עבודה סביבתיות. העיצוב שואב השראה מהרשימה האדומה של IUCN למינים בסכנת הכחדה, ומציג הבלטה המדגימה את דמות הטוקנים מיער הגשם האמזונס בדרום אמריקה, תוך הדגשת הפגיעות והיופי של מינים בסכנת הכחדה אלה המתמודדים עם אתגרים סביבתיים.

שם הפרוייקט : Tree in a Bottle, שם המעצבים : MC BRAND, שם הלקוח : MC BRAND.

Tree in a Bottle אריזת חומר סיכה

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.