מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מסעדה

George's

מסעדה דלתות הכניסה נפתחות אל מרחב בגוון אדום עז ובוהק. מחיצות זכוכית צבועה מעניקות תחושת פרטיות. ישנם שני אזורים: אולם אוכל ראשי וטרקלין VIP. האולם הראשי מואר, עם פינת שירות עצמי על רקע קיר אבן לבנה בדוגמה גלית. פסל מתכת בדוגמת גלים תלוי מהתקרה. בצד הימני הרחוק נמצא טרקלין ה-VIP בעל תאורה רכה ואווירה נעימה, עם סלון ופינת אוכל המופרדים באמצעות וילון מתכת 'מרילין מונרו' של אנדי וורהול. בסך הכל, יצירות האמנות והעיצוב מציגים אווירה עכשווית ואומנותית.

שם הפרוייקט : George's, שם המעצבים : Monique Lee, שם הלקוח : Parkview Green.

George's מסעדה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.