מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קורא ספרים אלקטרוני

Focus7

קורא ספרים אלקטרוני Dedao Focus7 הוא קורא ספרים אלקטרוני שנוצר עבור קוראים המעריכים את התחושה של ספר מודפס. המסגרת עשויה מסגסוגת אלומיניום המעוצבת בעיבוד CNC, והמשטח האנודי עמיד בפני החלקה, שחיקה וקורוזיה. הצורה מזכירה דף מקופל, מחווה מוכרת המשמשת להשהיית הקריאה. מסך ה-E Ink בגודל 7 אינץ' כולל זכוכית נוגדת סנוור וציפוי דוחה טביעות אצבע. המשקל של 210 גרם קרוב לזה של ספר כיס, והמבנה המאוזן מפחית את העומס על שורש כף היד. האריזה נטולת דיו, נטולת פלסטיק ועשויה מציפת נייר מתכלה.

שם הפרוייקט : Focus7, שם המעצבים : WIlliam Volcoff, שם הלקוח : Dedao (Tianjin) Culture & Communication Co., Ltd..

Focus7 קורא ספרים אלקטרוני

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.