מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ביתן תצוגה

Colourform

ביתן תצוגה Colourform הוא ביתן תצוגה שתוכנן להציג אמבטיות, אגני מקלחת וכיורים בירידים מסחריים. העיצוב מתייחס לקומפוזיט מינרלי, חומר העשוי מדולומיט ושרף גמיש. גושים גיאומטריים גבוהים מזכירים סלעים ומרבצי דולומיט, שנוצרו תחת לחץ וטמפרטורה גבוהה. הצבע מגדיר אזורים נפרדים, כך ששני מותגים מוצגים יחד תוך שמירה על ייחודם. המוצרים מסודרים באוספים כדי להקל על הבנת מגוון המוצרים. דלפק בר ואזורי שירות ממוקמים בחלק שקט יותר של הביתן.

שם הפרוייקט : Colourform, שם המעצבים : Smart Design Expo - Marzena Michalska, שם הלקוח : Marmite .

Colourform ביתן תצוגה

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.