מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אוסף מוצרי חומר ביולוגי

SeeTang Collection

אוסף מוצרי חומר ביולוגי אוסף SeeTang הוא מערך מוצרים העשויים מחומר ביולוגי מבוסס אצות. האוסף כולל מנה מוכנה עם אריזה אכילה ותיקים. האריזה הפנימית של המנה המוכנה מתבשלת יחד עם המזון, שכן החומר הביולוגי מתמוסס במים ובטוח לאכילה. האריזה החיצונית ניתנת למחזור או לקומפוסטציה. התיקים עשויים מאותו חומר וצבועים בצבעים טבעיים כגון זעפרן, קליפת בצל, היביסקוס וקפה. האוסף מציע חלופה לשקיות פלסטיק חד-פעמיות. העיצוב שואף להעלות את המודעות לשימור הסביבה הימית.

שם הפרוייקט : SeeTang Collection, שם המעצבים : Jana-Aimée Wiesenberger, שם הלקוח : Kingston University.

SeeTang Collection אוסף מוצרי חומר ביולוגי

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.