מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
שקית שתן

Convenient

שקית שתן Convenient הינה שקית שתן ניידת המיועדת למטופלים הזקוקים לענוד שקית שתן בעת יציאה מהבית. המכל החד-פעמי מכיל 1000 מ"ל ומורכב משלוש שקיות יחידה מחוברות זו לזו, הנענדות באמצעות רצועת רגל לשימוש חוזר. פולימר סופג מים מקריש את השתן במהירות, מה שמפחית ריח ושומר על יציבות התוכן במהלך התנועה. כל שקית יחידה מלאה נסגרת באמצעות שסתום כפתור, ולאחר מכן מנותקת ומושלכת, כך שהשקית נשארת קלה ונוחה להסתרה. המטרה היא להפחית הן את אי הנוחות הפיזית והן את תחושת המבוכה עבור המשתמש.

שם הפרוייקט : Convenient, שם המעצבים : Anny Team, שם הלקוח : Anny Team.

Convenient שקית שתן

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.