מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
משרד מכירות

Ice Cave

משרד מכירות מערת הקרח הוא אולם תצוגה ללקוח שהיה צריך חלל באיכות ייחודית. בינתיים, מסוגל להציג מאפיינים שונים של פרויקט העין בטהרן. בהתאם לתפקוד הפרויקט, אווירה אטרקטיבית אך ניטרלית להצגת החפצים והאירועים לפי הצורך. שימוש בהיגיון משטח מינימלי היה הרעיון העיצובי. משטח רשת משולב פרוש על פני כל החלל. החלל הנדרש לשימושים שונים נוצר על סמך כוחות זרים בכיוון למעלה ולמטה המופעלים על פני השטח. לייצור, משטח זה חולק ל-329 לוחות.

שם הפרוייקט : Ice Cave, שם המעצבים : Fatemeh Salehi Amiri, שם הלקוח : Sizan.

Ice Cave משרד מכירות

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.