מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
פריט לבישה

The Metamorphosis

פריט לבישה The Metamorphosis הוא פריט לבישה עשוי בעבודת יד, השואב את השראתו מרעיונות של מוטציה ואבולוציה. העיצוב מבוסס על שלדי בעלי חיים מוגזמים בצורתם, שעוצבו כך שיתאימו לגוף האדם. הצורות המתקבלות מציעות תמונת הכלאה בין אדם לבעל חיים. הפריט עשוי מפלסטיק מתפרק ביולוגית, עור ושיער. הפלסטיק הוא חומר גלם משומש שעובר לחיצה חמה בשילוב שיער כדי ליצור בד. העור והשיער ממוחזרים משאריות סטודיו ומפסולת מספרות. חלקי היד, כף היד, החלק הקדמי, החלק האחורי והרגל ניתנים להסרה ולהרכבה מחדש, לנוחות הלבישה ולצורך החלפה בעתיד.

שם הפרוייקט : The Metamorphosis, שם המעצבים : Yingyi Chen, שם הלקוח : Sculpture studio.

The Metamorphosis פריט לבישה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.