מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה לטיפוח העור

Frangi Premium

אריזה לטיפוח העור Frangi Premium היא סדרת אריזות למוצרי טיפוח העור, הכוללת טונר, תחליב, קרם, קרם עיניים, סבון פנים ומסכה. פרח האירוס משמש כמוטיב המרכזי ומופיע על כל אריזה. הלוגו מעוצב באופן מוצק במכסה אקריל מט. פסים אנכיים מדמים גבעולי צמחים ומעניקים לסדרה זהות משותפת. הבלטה מעודנת של האירוס ממוקמת בין הפסים. אקריל מט, זכוכית מט ו-PE משמשים למוצרים השונים. כף הקרם ומכסה העיסוי של קרם העיניים מעוצבים גם הם בהשראת האירוס.

שם הפרוייקט : Frangi Premium, שם המעצבים : TIGER PAN, שם הלקוח : Frangi.

Frangi Premium אריזה לטיפוח העור

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.