מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מסעדת בר

IL MARE

מסעדת בר אימצנו במסעדה את המושג "עיצוב ניתן לחתוך ולהדביק". בכדי להפעיל רב-מסעדה, לא יסולא בפז להשתמש בחלקים נאים של עיצובים משולבים פרוטניים. לדוגמא, הצורה המעוצבת בקשת המחברת בין העמוד והתקרה תהפוך לחתיכה אחת מהעיצוב ובוודאי שתעבור היטב מעל הספסל או דלפק הבר. באופן טבעי אפשר להשתמש בזה רק כחלוקה בין האווירה. למען האמת, שלוש מסעדות נוספות כבר הושלמו, וה"עיצוב המסוגל לחתוך ולהדביק "הפעיל השפעה חיובית.

מסעדה

George

מסעדה הרעיון של ג'ורג 'הוא & quot; ארוחה מעוצבת יחד עם זיכרונות הלקוח. & Quot; זהו מקום בו ניתן ליהנות כלאחר יד מאירועים יומיומיים, כמו מסיבות ארוחות ושתייה, להוקיר את התרבות וההיסטוריה האמריקאית של האדריכלות המודרנית כאשר הלקוח גר בניו יורק. לכן, המסעדה, כולה, בנויה בתדמית של מסעדת מורשת בניו יורק, מבנים נוספים שנעשו מעט לאט, ומראים תחושה של רקע היסטורי. זה כדי לשלב את הרעיון שהוזכר לעיל והצלחנו למקסם את הפוטנציאל של בניין זה.

עיצוב פנים

CRONUS

עיצוב פנים טרקלין הבר של חברים זה מכוון למנהלים המעוניינים לבלות בלילות עירוניים מסוגננים. למותר לציין שתרגישו משהו מיוחד ויוצא דופן עבור אלה שרוצים להיות חבר ומוכנים להשתמש בסרגל זה. מה שכן, ברגע שתתחיל להשתמש כאן, השימושיות והנוחות ישחקו משמעות רבה לצורת הפעולה. ייתכן שתמצאו את שני ההיבטים האלה שהוזכרו לעיל די משונים, ולתת את המגע הנכון היה האתגר שלנו. אכן, "שני היבטים" אלה היו מילת המפתח לעיצוב טרקלין הבר הזה.

מסעדת הקציצה היפנית

Saboten Beijing the 1st

מסעדת הקציצה היפנית זוהי רשת מסעדות יפניות קטלניות בשם "סבוטן", מסעדת הדגל הראשונה בסין. עיוות המסורת שלנו ולוקליזציה טובה הם חיוניים בכדי להקל על קבלת התרבות היפנית על ידי מדינות זרות. כאן, תוך צפייה בחזונות העתיד של רשת המסעדות, עשינו עיצובים שיהפכו למדריכים שימושיים כשיתרחבו לסין וגם מעבר לים. ואז, אחד האתגרים שלנו היה להבין את ההבנה הנכונה של "תמונות יפניות" שהזרים מעדיפים. התמקדנו בעיקר ב"יפן המסורתית ". השקענו מאמץ כיצד לשלב אותו.

עיצוב פנים אוניברסיטאי

TED University

עיצוב פנים אוניברסיטאי חללי אוניברסיטת TED שתוכננו בקונספט עיצובי מודרני משקפים את הכיוון הפרוגרסיבי והעכשווי של מוסד ה- TED. חומרים גולמיים מודרניים משולבים עם תשתיות טכנולוגיות ותאורה. בשלב זה, מונחות מוסכמות חלל שלא נחוו בעבר. חזון מסוג חדש למרחבי האוניברסיטה נוצר.

עיצוב פנים לחלל משרדי

Infibond

עיצוב פנים לחלל משרדי סטודיו לעיצוב שירלי זמיר עיצב את המשרד החדש של אינפיבונד בתל אביב. בעקבות מחקר בנושא המוצר של החברה, הרעיון היה יצירת מרחב עבודה ששואל שאלות על הגבול הדק השונה בין המציאות לדמיון, למוח האנושי והטכנולוגיה ולמצוא כיצד כל אלה מתחברים. האולפן חיפש את המינונים הנכונים לשימוש הן של נפח, קו וחלל שיגדירו את החלל. תוכנית המשרד מורכבת מחדרי מנהלים, חדרי ישיבות, מכוני סלון פורמליים, קפיטריה ותא פתוח, חדרי תא טלפון סגור וחלל פתוח.