מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
טרקלין

BeantoBar

טרקלין אלמנט חשוב בעיצוב זה היה להביא לערעור של החומרים ששימשו. החומר העיקרי ששימש היה ארז אדום מערבי, שמשמש גם בחנות הראשונה שלהם ביפן. כדרך להציג את החומר, ערמה ריקי ווטנבה תבנית פסיפס על ידי ערימה של חתיכות אחת אחת כמו פרקט, תוך שימוש במהות החומרים בצבעים לא אחידים. למרות השימוש באותם חומרים, על ידי כריתתם, ריקי ווטנבה הצליחה בהצלחה לגוון את הביטויים בהתאם לזוויות הצפייה.

מסעדה

Nanjing Fishing Port

מסעדה הפרויקט הוא מסעדה שהוסבה עם שלוש קומות בננג'ינג, ומשתרעת על פני כ -2,000 מ"ר. מלבד קייטרינג ומפגשים, ניתן להשיג תרבות תה ותרבות יין. העיצוב קושר בין תחושה סינית חדשה וחיה מהתקרה למתווה האבן ברצפה. התקרה מעוטרת בסוגריים וגגות עתיקים בסין. זה מהווה את המרכיב העיקרי של העיצוב בתקרה. חומרים כמו פורניר עץ, נירוסטה מוזהבת וציור המסמנים תחושה סינית חדשה, מעורבבים זה בזה ליצירת מרחב סיני חדש.

אוכל ועבודה

Eatime Space

אוכל ועבודה כל בני האדם זכאים להיות קשורים לזמן וזיכרון. המילה Eatime נשמעת כמו זמן בסינית. מרחב Eatime מציע מקומות לעודד אנשים לאכול, לעבוד ולהיזכר בשלווה. הרעיון של זמן מקיים אינטראקציה עם הסדנא באופן הדוק, שהיה עד לשינויים ככל שעובר הזמן. בהתבסס על סגנון הסדנה, העיצוב כולל מבנה תעשייתי והסביבה כאלמנטים בסיסיים לבניית חלל. Eatime נותן כבוד לצורת העיצוב הטהורה ביותר על ידי מיזוג עדין של האלמנטים המלווים את עצמם לעיצוב גולמי וגמור כאחד.

חנות משקפיים

FVB

חנות משקפיים חנות המשקפיים מנסה ליצור חלל ייחודי. על ידי שימוש טוב ברשת מורחבת בגדלים שונים של חורים דרך קומבינציה ושכבה, והפעלתם מקיר ארכיטקטוני לתקרה פנים, מוצג המאפיין של עדשה קעורה - השפעות שונות של מרווח ועמימות. בעזרת יישום עדשה קעורה עם מגוון הזווית, מוצגים אפקטים מעוותים ומוטים של תמונות על עיצוב התקרה וארונות התצוגה. המאפיין של עדשה קמורה, המשנה את גודל האובייקטים כרצונו, בא לידי ביטוי על קיר התצוגה.

וילה

Shang Hai

וילה הווילה קיבלה השראה מהסרט "גטסבי הגדול", מכיוון שהבעלים הגברי נמצא גם בתעשייה הפיננסית, והמארחת אוהבת את הסגנון הישן של שנגחאי בסגנון ארט דקו של שנות השלושים. לאחר שהמעצבים בחנו את חזית הבניין, הם הבינו שיש בו גם סגנון ארט דקו. הם יצרו חלל ייחודי שמתאים לסגנון הארט דקו האהוב על שנות השלושים והוא תואם את אורח החיים העכשווי. על מנת לשמור על עקביות החלל, הם בחרו בכמה ריהוט, מנורות ואביזרים צרפתיים שתוכננו בשנות השלושים.

וילה

One Jiyang Lake

וילה מדובר בוילה פרטית שנמצאת בדרום סין, שם מעצבים לוקחים בפועל את תיאוריית הזן-בודהיזם לביצוע העיצוב. על ידי נטישת המיותר והשימוש בחומרים טבעיים, אינטואיטיביים ושיטות עיצוב תמציתיות, יצרו המעצבים מרחב חיים אוריינטלי עכשווי פשוט, שקט ונוח. חלל המגורים המזרחי העכשווי הנוח משתמש באותה שפת עיצוב פשוטה כמו הריהוט האיטלקי המודרני והאיכותי לחלל הפנים.